İZMİR KARŞIYAKA STADYUMU

 İZMİR KARŞIYAKA STADYUMU

Şu anda yaşı 50 liyi geçmiş bütün Karşıyaka'lıların çocukluk yıllarında bir çok organizasyonlara ev sahipliği yapış olan bu dev tesislerinden biri olan Karşıyaka Stadyumu, bir çok Karşıyaka'lının okul yıllarında bu stadyumda bir çok MİLLİ bayramlarda veya okullar arası spor etkinliklerine ev sahipliği yapmış ve her hangi bir vesile ile başta Karşıyaka'lılar olmak üzere bir çok İzmir’linin kullandığımız stadyum, şimdilerde yıkılmış ve boş arazi olarak duruyor.

İzmir Karşıyaka kulübüne ait stadyumu 25 yıl kadar önce yenilenmesi için çalışmalara başlanmış, bunun üzerine mevcut olan eski stadyum yıkılmış ve projeler hazırlanmıştır. Lakin bir çok kez proje değişiliği yapılmasına rağmen ve ilçe belediye komisyonun veya il komisyonundan yapılmasında sakıncalar olduğu için kabul edilmemiş olsa da, Karşıyaka Spor Kulübü tarafından inatla yapılması istenmesine rağmen yapılamamakta. Lakin Göztepe kulübüne ait stadyum ile yılların stadyumu olan ALSANCAK stadyumu yenilenmiş ve Bornova’da Aziz KOCAOĞLU stadyumları yapılmış, şimdi dört gözle KARŞIYAKA kulübümüzün stadyumuna izin verilmesini bütün KARŞIYAKA'lılar olarak bekliyoruz. 

Stadyum alanından molozlar kaldırılsa da boş olan arazide yabani otlar büyümüştür.  

Buraya koyduğum ilk & (altı) adet fotoğrafı İnternet sitelerinde buldum. Diğerlerini ise stadyumun olduğu alanda bizzat benim tarafımdan çekilmiştir.   






                                 YUKARIDAKİ 6 (ALTI) FOTOĞRAF BANA AİT DEĞİLDİR.
                       İNTERNET SİTELERİNDEN BULUP ALDIM VE BURADA YAYINLIYORUM.














 

Comments

Popular posts from this blog

BALİNA ASKERİ PLAJI KIBRIS

SÜLEYMANPAŞA KÖŞKÜ (KIBRIS-GİRNE)

SAKAR GEÇİTİ – MUĞLA