YUVARLAK ÇAY - Köyceğiz - MUĞLA


YUVARLAK ÇAY KÖYCEĞİZ – MUĞLA
Köyceğiz’den Fethiye’ye doğru giderken, Köyceğiz’den 9-10 km. kadar sonra yolun solunda yer alan Beyobası Kasabası’na dönüp, (bundan sonra yolun uzun bir kısmı asfalt olmasına karşı az bir kısmı da parke taşlarla döşenmiş, bazı parke taşlar yerlerinde oynamış olsa dahi yine de düzgün) bu kasabanın içerisinden geçip, 
                               Beyobası'ndan ana yola çıkış














8 km. kadar yol boyunca değişik lokanta ve restoran tabelalarını takip ederek ilerlediğiniz de karşınız bir dere kenarında, ağaçların arasında nefis manzaralara sahip birkaç restorana rastlarsınız, buralarda kahvaltı veya yemek yeme imkanları mevcut olup isterseniz oturup püfür püfür esen o ağaçların serinliğinde dinlenebilirsiniz de. Dere kenarında oturup ayaklarınızı derenin soğuk sularında titreyerek te olsa sokarsınız.





 

 





 



                                Dönüş başladı.

            





Tabi buraya gelip te selfi çektirmemek olmazdı.


Ayrıca Köyceğiz’i geçtikten 5 km. kadar sonra yine solda yer olan Zeytin Alanı köyünün içinden bir yol ile de Yuvarlak çaya ulaşıldığını öğrenmiştim ama ben bu yolu kullanmadım, niye kullanmadığımı ise halen dahi bilmiyorum, belki bir dahaki yapacağım seyahatlerimden birinde bu yolu kullanarak Yuvarlak Çay’a gitmeyi veya dönmeyi denerim.            

Comments

Popular posts from this blog

BALİNA ASKERİ PLAJI KIBRIS

SÜLEYMANPAŞA KÖŞKÜ (KIBRIS-GİRNE)

SAKAR GEÇİTİ – MUĞLA