YEDİ BURUNLAR - EŞEN FETHİYE (LİGHT HOOUSE Otel)



YEDİ BURUNLAR - EŞEN FETHİYE
LİGHT HOOUSE Otel
Dört, Beş yıl önce İnternet’te dolaşırken gördüğüm Yedi Burunlar Light Hoouse oteli müsait bir zaman da ziyaret etmeyi planlamama rağmen bu zaman içerisinde gitmek bir türlü nasip olmadı ama 2017 yılında tatil için Kalkan’da bir otele gittim, orada tatil yapıp dolaşırken burası birden aklıma geldi ve dönüşte girmeye karar verdim. Tatilim sona erip dönüşe geçtiğim de, Eşen kasabasından içeriye Boğaziçi köyüne doğru ilerledik, birkaç küçük yerleşim yerlerinden geçtikten sonra Boğaziçi köyünün de içinden geçip yola devam ettik, karşıma önce Avlan mahallesi geldi, burada yola doğru devam ettik, çünkü sağa gidersem Karaağaç köyüne giden yol levhası var, (Tabi Yedi burunlar levhası da mevcut) takriben 5 km kadar sonra Yedi Burunlar Mahallesine geldik.

























 Buradan sonra Yedi Burunlar Light Hoouse giden yol (1 km kadar.) çok bozuktu ve iri taş parçaları vardı, arabayı sürmekten yolun fotoğraflarını çekemedim. Ama otelin bulunduğu yer muhteşem bir yer, manzara enfes, birbirinden bağımsız odaları mevcut ve girişte bulunan restoran misafirlerini ağırlıyor. Girişin biraz aşağısında havuzu tepeden denizi görecek şekilde yapılmış. Girişi haricinde diğer odalar arasında yol biraz dik ve dar. Otelin yetkilisi olan kişi ile kısa bir görüşme yaptım, otelim 15 Kasım 15 Mart arasında hizmet vermediğini ve bu yıl için fiyatlarının 350.00 TL. ile 480.00 TL arasında değiştiğini söyledi (Bu fiyat oda başı) ve yarım pansiyon çalıştıklarını belirtti. Bu otelde kısa bir süre dolaşıp gezdikten sonra tekrar geldiğim bozuk yoldan Yedi Burunlar mahallesine geri dönüp,

















                                Bir önceki manzaranın önünde eşimle beraber.
düzgün yola çıktım ve hızla Eşen’e doğru geri dönüp Fethiye – Kalkan ana yoluna döndük. Bu gezi sırasında her zaman olduğu gibi sevgili eşimde benim yanımdaydı, her ne kadar bu otel beğendiyse de yolun son bölümü içine hiç sinmedi..       





















Buraya gideceklere tavsiyem ise eğer aracınız 4x4 ise gitmenizi öneririm

Otel'in internet sitesi:
www.yediburunlarlighthouse.com

Comments

Popular posts from this blog

BALİNA ASKERİ PLAJI KIBRIS

SÜLEYMANPAŞA KÖŞKÜ (KIBRIS-GİRNE)

SAKAR GEÇİTİ – MUĞLA