HOTEL ULUSOY KEMER HOLİDAY CLUP (Göynük-Kemer-ANATALYA)



HOTEL ULUSOY KEMER HOLİDAY CLUP (Göynük - Kemer - ANTALYA)

Kemer’e bağlı Göynük beldesinde yer alan otelin girişi ilk bakışta sanki bir kale surlarının andırıyor hissi veriyor insan ama tahta köprüden geçip avluya girdiğinizde sizi başka bir dünya karşılıyor. 


 
Çam ağaçları arasında yer alan, iki veya üç kattan oluşan, müstakil veya bitişik nizamda, bazıları taştan inşa edilmiş bir tatil köyü, bu evler, ortak yaşam ve oturma alanları arasındaki yollar fazla geniş olmayıp genellikle parke taşlarla döşenmiş pırıl, pırıl bir şekilde misafirlerini karşılıyor.







 
Hele tesisin odaları arasında meydana getirilen ağaçlı alanların ise balkonda seyretme ve ağaçlardaki kuş seslerini dinlemek insanı sanki kuşları inceliyormuş gibi hissettiriyor.



 
Tesisin bazı yerlerine yerleştirilmiş dinlenme alanlarıyla müşterilerine daha rahat bir ortam hazırlanmış, buralarda oturup çevreyi dinlemek insan huzur veriyor.





Bu dinlenme yerlerinin aralarına çok güzel ve insanı yormayacak bir şekilde alış veriş mağazaları yerleştirilmiş, ayrıca Hamam ve sauna ise biraz gözlerden uzakta olsa da yine de dikkatli bir gözle görülüyor.


Havuzu sanki büyükmüş gibi görünse de müşterilerine yeterince hizmet veriyor, ayrıca deniz seven müşterileri içinde sahilde bulunan şezlonglarla hizmet veriyor, denize atlamayı seven müşteriler ise mevcut olan iskeleyi rahatlıkla kullanabiliyorlar.








        
Havuz yanında bulunan Jakuzi havuz ise müşterilere başak bir tat veriyor, hele bu havuzda elinizde bir meyve suyu varsa daha bir güzel ve değişik duygular veriyor.

 

 

Havuzları hemen yanında bulunan ve kale burçlarını andıran bina, aslında bir anfi tiyatro mevcut, tesisinin Animasyon ekibi akşamlar burada müşterileri eğlendirecek birçok güzel programlar sunuyorlar, bu kale gibi binanın altına ise havuz bar bulunuyor, buradan tesisin müşterilerini devamlı hizmet sunuluyor ve burada hizmet eden personel, müracaatta ki personel gibi güler yüzle müşterilerine hizmet etme gayreti içindeler.



 
Yemek yenen yerleri çok düzgün ve temiz, ayrıca yemekleri de güzel ve istediğiniz birçok şeyi bulabiliyorsunuz, lezzetleri de güzel, misafirler hiç şikayetçi değiller çünkü hemen, hemen herkes beğeniyle istedikleri yemeklerini yiyorlar. (Yemeklerin görüntülerini yavınlamayı uygun bulmadığım için burada serilenmesini istemedim)
 
Tesisin bahçesinde bulunan tenekeden yapılmış ilginç bir heykel misafirlerin ilgisini çekiyor ve bol, bol fotoğraf çekiyorlar.
 
Bu tesise ilk gittiğimde bende güzel anılar bıraktığı ve o güzel anıları tekrar yaşamak için ikinci bir defa daha gitmeye karar verdim ve bu kararı verdiğim için çok mutlu oldu, şayet imkanınız olursa gitmenizi tavsiye ederim.

Comments

Popular posts from this blog

BALİNA ASKERİ PLAJI KIBRIS

SÜLEYMANPAŞA KÖŞKÜ (KIBRIS-GİRNE)

SAKAR GEÇİTİ – MUĞLA