AREA OTEL (Fethiye Çalış Plajı)



AREA HOTEL (Fethiye Çalış Plajı)
Çalış Plajında yer alan otel, her ne kadar ilk bakışta insanın içini ısıtacak bir görünüm vermiyor gibi gelse de içeriye girdiğinizde size değişik düşünceler yaşatacak bir görünümle karşılaşırsınız, otelin iç düzeni ve personeli sevimli güler yüzlülüğü sizi büyülüyor, belki odalarını küçük bulabilirsiniz ama her şey kullanışlı bir biçimde yerleştirilmiş olup misafirleri yormuyor.







Deniz tarafında olan bahçesi sabahtan güneş alsa da havuzunun serinliği sizi sıcaktan bunaltmıyor, ayrıca bahçede bulunan kafeteryasında oturup soğuk bir şeyler içebilirsiniz. 


ama yinede içeceğinizi alıp havuz kenarında ister güneşlenerek, isterse de şemsiyelerin altında oturabilir ve istediğinizde havuzdan faydalanırsınız. 







Havuzun kenarına kurulan masalarda akşam yemeği sunuluyor.                                             Otel’i Çalış plajından bir yürüme yolu ayırıyor (3 mt), şayet otelin havuzundan sıkıldığınızda bu yürüme yolunu geçip takriben 10 mt sonra kendinizi Fethiye körfezinin serin sularına bırakıp denizin tadını çıkartabilirsiniz.
Şayet çevreyi gezmek isterseniz, bir çok görülmeye değer yerlerde yakın.
Şayet Fethiye’de Tatil yapmayı düşünürseniz, tavsiye ederim.  
Not. Otel yarım pansiyon olarak çalışıyordu.   
Önemli: Yukarıdaki yazıyı fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi 2007 yılında yazmıştım. Lakin 2017 yılında yani on yıl sonra gittiğimde maalesef 2007 de ki o güzelliği, sıcaklığı ve temizliği bulamandım.

Comments

Popular posts from this blog

BALİNA ASKERİ PLAJI KIBRIS

SÜLEYMANPAŞA KÖŞKÜ (KIBRIS-GİRNE)

SAKAR GEÇİTİ – MUĞLA